Torr ånga

Fördelar med torr ångteknologi

Har du någonsin hört talas om ångrengörare? Har du hanterat detta miljövänliga rengöringssätt? Du kanske redan har lärt dig begränsningarna för konventionella produkter av denna typ. Problemet är alltid detsamma: våt ånga, för lite tryck, tryckförlust under rengöring, snabb förkalkning av komponenterna och därför kort produktlivslängd.
Glöm allt du har hört, läst eller upplevt om ångrengöring. Eftersom detta inte handlar om vilken ångrengörare som helst, handlar det om professionell rengöring med torr ånga av hög kvalitet, som allt oftare används i industrin.

Torr ånga: hygienisk renlighet och maximalt skydd för dina ytor

Vi introducerar Thermostars torra ångsystem! Tack vare sin unika Thermostar-teknik värms ångan upp i pannan upp till 174 °C innan du börjar rengöra. En av de största fördelarna, jämfört med en vanlig ångrengörare, är att ångan som produceras via den höga temperaturen är mycket torr och passar perfekt för rengöring av textilier; så som sängar, mattor och stoppade möbler. Textilerna blir inte våta, kan inte brännas och inga fuktfläckar lämnas kvar, vilket ger en otroligt djup rengöring utan några vanliga problem med ångrengörare. Thermostar minskar också antalet kvalster, vilket är mycket praktiskt, framför allt för allergiker och deras hälsa.

Genom att använda ånga med hög temperatur klarar Thermostars torra ångrengörare att ta död på bakterier, kan enkelt ta bort fett och rengör både grova och släta ytor på lika sätt och det hygieniskt. Vad menas med detta? Det betyder att valet av vilken rengöringsprodukt som är lämplig eller inte är över för alltid. Rengöringen görs endast genom vattenånga; vilket innebär inga kemikalier och inga rengöringsprodukter och att du kan rengöra på ett billigt, hälsosamt och miljövänligt sätt!

Vill du veta mer?

Förboka nu
  • Bakterier dödas
  • Fettfläckar tas bort
  • Tyger, grova och släta ytor rengörs ända ned i porerna
  • Hygieniskt
  • Mindre luftfuktighet på tyger eller träytor
  • Ingen bränning och inga fuktighetsfläckar
  • Vattentätheten upprätthålls
  • Miljövänligt utan kemikalier
Renhet under hela livet!