Thermostar Teknologi

Global framgång

Mer än 100 000 enheter från Thermostars torra ångrengörare har sålts över hela världen tack vare dess många fördelar och utmärkta rengöring. Tekniken inom produkten, som gör Thermostar till den bästa torra ångrengöraren i världen, används nu i många andra produkter.

Intelligent teknologi

En oberoende metod uppfanns för Thermostars torra ångrengörare som ansvarar för mycket torr ånga och en lång livslängd för användning. Tekniken för denna uppfinning används nu över hela världen.

Ångpannan är tillverkad i rostfritt stål och har värmeelement som kan tas isär.

Pannan tillverkas uteslutande av rostfritt stål AISI 304, ett hållbart, beständigt stål som tål temperaturer på upp till 600 ° C. Produktionen utförs av specialiserade tekniker med en speciell svetsprocess som kallas Tungsten Inert Gas, och den svetsas samman och testas med upp till 70 tryck. Svetsprocessen skiljer sig från andra fusionssvetsprocesser genom ett antal fördelar, eftersom praktiskt taget inga svetssprut uppstår, därför är hälsobördan från svetsrök låg vid användningen av denna metod.

Den torra ångrengöraren har ett självavkalkande värmeelement.

Dessa element har fyra gånger mer effekt som spiralelement (28 i stället för 7W/ cm2 i genomsnitt). De har en mycket lång livslängd och kan ersättas, till skillnad från de flesta spiralelementen.Omsluten med en speciell legering, ger den maximal effekt och snabbaste möjliga uppvärmning av vattnet för en kontinuerligt hög ångtemperatur. När temperaturen stiger expanderar den och löser således kalkbeläggningen. Den självavkalkande elektromekaniska flottören genererar hela tiden en konstant hög temperatur. 

Värmeelementen från Thermostar, på 28W/cm2, till skillnad från standardelementen på ungefär 7W/cm2, uppvisar en mycket bättre produktivitet. Själva värmeelementet har inte direkt kontakt med vattnet. Den är mantlad med en speciell legering och har därför en fantastisk värmeprestanda. En annan egenskap hos Thermostars värmeelement är att det expanderar med en stigande temperatur, vilket resulterar i att kalkbeläggningen som bildas på värmeelementet tas bort naturligt, därför kan vi stolt kalla vårt värmeelement "självavkalkande". Dessutom kan en längre livslängd uppnås. Och om i sällsynta fall en del behöver bytas ut, garanterar Thermostar en mycket enkel och smärtfri utbytesmetod av värmeelementet, vilket innebär att hela ångpannan inte behöver bytas ut vid eventuell defekt.

Vill du veta mer?

Förboka nu

Ångan tar aldrig slut

  • Thermostar erbjuder dig kontinuerlig ånga dygnet runt. Som ett resultat av denna professionella standardteknik behöver den knappast något underhåll.
  • En driftstimme-meter är integrerad likväl som en självreglerande temperaturindikator.
  • Dessutom förlänger ventilens speciella gummihylsor på vattenpumpen livslängden.

True Temp-teknologi samt två kammarsystem.

Den elektromagnetiska flottören i Thermostar garanterar högkvalitativ ånga under hela livslängden. De elektroniska sensorerna som används av vanliga ånganordningar förkalkas redan efter kort tid och därför störs informationsutbytet – resultatet blir fuktig ånga. Genom de två kammarsystemen kan ångrengraren återfyllas när som helst, även vid full driftstemperatur. Detta innebär att ingen nedkylningsperiod längre behövs för vattenpåfyllning och därför är onödiga väntetider ett minne blott!

Har du redan sett?

Renhet under hela livet!