Naturesse

Betydelsen av renad, uppfriskande och fuktad luft för vårt välbefinnande kan inte värderas tillräckligt högt. I tider då fler än någonsin drabbas av allergier och andningssjukdomar ökar också medvetenheten om nästan naturlig hygien.

Thermostar har under många år rengjort hela ditt hushåll utan några skadliga kemiska rester i luften eller på ytorna. Men visste du att med en förångare kan luften i din bostad också rengöras och förbättras? De höga temperaturerna inuti förångaren eliminerar alla ångans bakterier. Resultatet är den finaste och rena vattenånga som perfekt fuktar dina rum på nolltid.

Med den nya Naturesse-produktserien kan du nu göra ännu mer:

Ta med naturen in i ditt hem

100 % rena eteriska oljor – bearbetade med österrikisk högsta kvalitet – blandas de till perfekt samordnade dofter. Bakom detta ligger otroligt mycket uppmärksamhet på detaljer och över 40 års erfarenhet av aromaterapi och effekterna av eteriska oljor på vår kropp. Alla Naturesse oljorna har sin egen signatur och blandas exklusivt för Thermostar. Särskild uppmärksamhet ägnas åt det fina samspelet mellan en extraordinär doftupplevelse och en holistisk effekt.
Naturesse kan följa med dig under hela året med dess begränsade upplagor.

Vill du veta mer?

Förboka nu

Shinrin Yoku – skogsbad

Inspirerad av denna japanska helande metod, utvecklade vi vår märkes doft FOREST. Shinrin Yoku utvecklades av forskare och läkare i kampen mot moderna, stressrelaterade sjukdomar i civilisationen, såsom depression, högt blodtryck eller utbrändhet. Framför allt betyder det att man växlar ner och kopplar av. Var är bättre att än att vara i våra skogars orörda natur?

Men det är inte bara skogens rena luft och lugn som hjälper vår hälsa. De eteriska oljorna i träd och växter innehåller oräkneliga hälsofrämjande terpener och terpenoider, som når blodomloppet via vår luktsinne och det limbiska systemet och har visat sig minska stresshormoner och stimulera kroppens självläkande krafter samt sänka blodet tryck.

Efter bara en dag med Skogsbad stärks vårt immunsystem med 40 % och effekten varar i 1 vecka. Om du går ut i skogen 2 dagar i veckan – regelbundet och under en längre tid – bildar kroppen 100 % fler dödande celler och livslängden ökar avsevärt!

Med Thermostar-förångaren och Naturesse kan du föra in denna effekt i din egna bostad. Med regelbunden användning kommer du att märka hur mycket renare och fräschare luften är, och mängden fint damm i ditt hem minskar också. Du kan andas mer fritt och de eteriska oljorna gör dig också frisk!

Den fjärde pelaren för hållbar hygien

Thermostar rengör, desinficerar och tätar och detta helt utan skadliga kemikalier som nu gör att cirkeln är komplett med Naturesse. Holistisk aromaterapi möter den oöverträffade luftrenande effekten av Thermostar torrångsteknologi:
Hållbar hygien för själ och ande med Thermostar Naturesse.

Har du redan sett?

Renhet under hela livet!