PRO Seal

Perfekt skydd mot smuts

Du vet att det är säkert: så snart du har rengjort dina bostad kan du direkt se damm, strimmor, kalk eller fettrester i vissa områden. Vi har accepterat detta, men detta behöver inte längre vara fallet! Med vårt nya, revolutionerande PRO Seal-ytskydd ser din bostad se nystädad ut i flera dagar.
Och det bästa: med regelbunden användning blir nästa rengöring busenkel! Precis som du är vana vid från oss så är PRO Seal helt utan giftiga kemiska tillsatser!

PRO Seal är det perfekta ytskyddet för alla typer av ytor. De förfinar ytans pordjup och verkar effektivt med naturligt, miljövänligt kisel och förhindrar avsevärt vidhäftning av smuts och orenheter. Smuts, kalk, fett och mycket mer kommer så att säga "ligga" på ytan och tränger inte längre in i porerna, så att de kan rengöras snabbare och med mindre ansträngning och bakterier torkar ut.
Oavsett om det är glas, speglar, kakel och keramik eller trä, sten, rostfritt stål och bilfärg så finns rätt produkter för alla material. Ytorna tätas optimalt och sköts av PRO Seal och PRO Seal Glass.

Kiselmolekylerna från PRO Seal fäster elektrostatiskt vid ytornas kapillärer och stänger dem andas för att ge ett torrt och fast ytskydd. Detta innebär att smuts och orenheter inte längre kan tränga igenom. Rester av alla slag kan inte längre fasta på den behandlade ytan.

En överblick av fördelarna med PRO Seal:

  • Ingen smuts fastnar
  • Perfekt skydd mot miljöpåverkan
  • Mindre rengöring
  • Mer effektiv rengöring
  • Ta bara bort envis smuts
  • Bättre hygien
  • Miljövänlig
  • Hög produktivitet
  • Enorma tidsbesparingar

Vill du veta mer?

Förboka nu

Innan du använder PRO Seal, se till att ytan har ett pordjup ren, är fri från fett och fri från kemiska rester. För en effektiv applikation är det nödvändigt att använda torr mikrofiberduk i förväg. Detta säkerställer att PRO Seal kan tränga djupt in i kapillärerna och därmed fästa bättre och längre på ytan.

En viktig byggsten för modern rengöring

Detta hör att vi kan göra ytfinering med PRO Seal till den bästa, snabbaste och enklaste lösningen för perfekt och hållbar rengöring. Det ger optimalt skydd för alla ytor, som också kan rengöras snabbare och enklare därefter. Du får en högre hygienstandard såväl som förbättrat värdelagring och skydd av dina ytor och möbler. Dessutom ger du ett betydande bidrag till hälsan i ditt hem eller företag samt att du skyddar miljön. Giftiga kemiska rester, som kan orsaka irritation och sjukdomar i slemhinnor och andningsorgan, såväl som huden, undviks, liksom giftigt avloppsvatten och plastavfall genom otaliga rengöringsmedel.

De speciella ytbeläggningarna för PRO Seal kan användas på alla fasta material. Monomeriskt kisel Si14+ är tunt lager (1039), så att porstrukturen inte "smetas ut" på grund av behandlingen av ytorna utan snarare, på grund av strukturen, är innesluten av kiselmolekylerna. Respektive yta behåller således sina ursprungliga egenskaper, halksäker förblir halksäker, matt förblir matt och blank förblir blank.
Samtidigt skapar vi bättre hygien, eftersom patogena bakterier, svampar, bakterier och virus inte hittar en lämplig grogrund på materialytorna och så "torkar ut" på ytorna.

Renhet under hela livet!