Filosofi

Du behöver aldrig mer en annan torr ångrengörare igen!

Vi har gjort det till vår verksamhet att göra något mot detta kastande samhälle! Den torra ångrengöraren från Thermostar är en europeisk kvalitetsprodukt med mycket lång livslängd. Den är utformad så att enskilda komponenter enkelt kan bytas ut och underhållas.
Fördelen för dig: Du kommer aldrig att behöva köpa en ny ångrengörare igen, så skona din plånbok och miljön! Systemet finns i två olika versioner, därför kan du välja den version som passar just dig och dina krav.
Eftersom – oavsett om det är Avantgarde S4 eller Professional S4., är Thermostars torra ångsystem

en produkt för livet.

En förstklassig europeisk topprodukt med mycket lång livslängd:

  • Panna i rostfritt stål
  • Integrerad fläkt för att kyla elektroniken
  • Självavkalkande värmestång (expansion med temperaturökning leder till att kalkavlagringarna tappar av)
  • Självavkalkande elektromekanisk flottör (med True Temp-teknik för kontinuerlig hög ångtemperatur)
  • utbytbara komponenter med lång livslängd
  • produceras enligt europeiska industristandarder

Vill du veta mer? 

Förboka nu

Thermostar är en torr ångrengörare som har tekniken hos en professionell kommersiell apparat. Så du får renheten hos en kommersiell apparat i ditt eget hem tack vare dess kompakta storlek och lätta rörlighet! Rengöringen utförs uteslutande med het vattenånga så att du även kan spara in på dyra rengöringsmedel.
Med din ångrengörare kan du rengöra alla områden i hushållet till en fullständig finish och på djupet rengöra dem i flera år, och ännu mer, snabbt och enkelt! Tänk ifall du redan har ägt rengöraren i några år och plötsligt behöver den en reparation? Inga problem! Inga problem, tack vare utbytbara delar och komponenter som gör att du slipper köpa en helt ny enhet.

För miljön och din hälsa

Men med köpet av ett Thermostars torra ångsystem ger du även ett värdefullt bidrag till skyddandet av miljön. Termostar innebär helt enkelt: köp endast en gång, kassera endast en gång; och naturligtvis hygienisk renlighet utan behov av rengöringsprodukter och/eller kemikalier! Användningen av Thermostar representerar ett hälsosamt och miljövänligt alternativ till traditionella ångrengöringsmedel.
Samtidigt gör du något bra för din hälsa eftersom kemiska rengöringsmedel bränner huden och lungorna. Som ett resultat utvecklas hudsjukdomar, astma och allergier – ofta redan i barndomen.

Har du sett det än?

Renhet under hela livet!