Rengöring av glas och fönster

En av de mest impopulära sysslorna är fönsterputsningen. Men som alla hushållssysslor måste även fönsterputsningen göras, så det går inte att undvika denna uppgift. Inte bara det att männen ofta tycker att fönsterputsningen är rent kvinnogöra, ofta kan man inte heller glädjas åt resultatet av städningen i timmar.

Få strimmelfria spegelblanka fönster!

När man putsar fönster försöker man alltid inte bara hålla fönstren blanka utan framför allt att få dem strimmelfria. Det finns massor av hushållstips att använda, men de flesta av dem visar sig vara till liten nytta. Så lär putsning på soliga dagar leda till strimmor, medan det på dagar som inte är soliga inte uppstår några strimmor. Det kan vara sant, men bara till nästa dag skiner solen på fönstret och du har de irriterande strimmorna på de egentligen strimmelfria fönstren igen. Branschen har också tagit med många rengöringsprodukter på marknaden som enligt tillverkare lovar att fönsterrengöring är enkel och strimmelfri. Tyvärr är det enda resultatet att rengöringsmedlen är mycket dyra och bara marginellt håller sitt löfte. Oftast har du alltid ränder på något ställe på fönstretw.

Som du kan se är rengöring av fönster inte så impopulärt utan anledning. Men vi kan hjälpa till och erbjuda en lösning på ditt problem med våra torrångare. Med dessa kan även män motiveras att städa fönster igen. Det är väldigt enkelt att använda och resultatet är imponerande.

Fönsterrengöring med ångrengöraren

Ränder vid rengöring av fönster orsakas av de rengöringsmedel som används, men eftersom ångrengöraren varken innehåller kalk eller rengöringsmedel kan du rengöra fönster och andra glasytor pordjupa och fria från ränder. För att göra detta måste du helt enkelt lösa upp smutsen med ånglansen eftertorka med mikrofiberdukar. Du kan naturligtvis också använda trekantsborste med fastspänd mikrofiberduk, eller så kan du använda den speciella ´fönsterrengöraren och den speciella fönsterduken.

Och du får inte bara blanka utan även strimmelfria fönster snabbt och enkelt. Hushållsarbetet med rengöring av fönster kommer snart vara enkelt och du kommer kunna trivas med det igen. Njut av fördelarna med vår ångrengörare för dina fönster och andra glasytor. Men våra ångrengörare är också lämpliga för andra ytor, vilket du kan se i våra användningsexempel.

Läs mer!

Till tillbehören

Applikationsvideo

Renhet under hela livet!