Storstädning med Thermostar

Rengör effektivt, hygieniskt och miljövänligt

Oavsett om det är vår eller höst, före jul eller före påsk — den behövs oundvikligen åter och åter: den stora städningen i hela hushållet. Strängt taget är städning sällan roligt, även om du försöker skapa en bra atmosfär med din favoritmusik, din favoritfilm eller tanken att hela lägenheten eller huset kommer att vara helt rent efteråt. Och det är utmattande också! Ryggen kan vara kränkt länge efter en sådan städdag. Och sist men inte minst: Det kostar värdefull tid. Eftersom, och detta är konstigt, gör vi fortfarande en så omfattande allmän rengöring idag precis som generationerna före oss: Vi använder de modernaste, digitala enheterna som gör vardagen enklare, men vid rengöring och rengöring använder vi aggressiva kemiska rengöringsmedel och arbete extremt svårt att avlägsna föroreningar — som under det föregående årtusendet. Istället för att göra våra liv enklare när det gäller städning.


Tricket: släpp av ånga!

Att städa ur är fortfarande lite roligt, men senast när det gäller den envisa smutsen vid rengöringen före jul eller våren är det inte kul längre: städa och skrubba tills lederna gör ont och huden är torr är vanligtvis mottot. Men det behöver inte vara så! Med Thermostar-torrångaren kan smuts — var som helst i huset, lägenheten eller trädgården — avlägsnas mycket enkelt och framför allt skonsamt med endast (!) vattenånga. En mycket stor fördel: Miljön och hälsan belastas inte, eftersom en Thermostar-enhet erbjuder det mest naturliga sättet att rengöra och är ett verkligt alternativ till konventionella rengöringsmedel. Oavsett om det gäller badrum, kök, vardagsrum, garage eller sovrum: användningsområdena för hus, lägenhet och även utomhus är olika. Inget normalt rengöringsmedel eller hushållsmedel ger så pålitliga resultat när det gäller rengöring!


Kemikaliefritt för miljöns och hälsans skull

Mikrotorrångaren rengör alla ytor utan rester och utan kemikalier och rengöringsmedel, för vid rengöring är det viktigt att tänka på morgondagens: våra barn och framtida generationer.

Med Thermostar-torrångsystemet rengörs materialet djupt genom värmen och högt tryck i enheten utan att strukturerna skadas av ångrengöraren — full smutsavlägsnande utan kemikalier. Även grova svampar tenderar att ibland lämna repor på släta ytor. Torrångaren gör slut på det. Den rengör noggrant och skonsamt — även grov smuts försvinner. Förresten: madrasser, möbler, hemtextilier som kuddar eller mattor kan också rengöras med lätthet och: med laminat fungerar det till exempel igen med en ny glans.


Rengör hygieniskt och rent: Jag använder bara vatten och torr ånga i mitt hushåll

Bakterier och sporer kan också besegras av torr ånga. Det är detta som gör torrångsrengöringen så speciell: Hygien kan avnjutas praktiskt taget utan problem och allt detta utan kemikalier. Din rengöringslista har aldrig varit så kort! Tidigare långa arbetstimmar görs dubbelt så snabbt och enkelt. Tid som du annars spenderade på städning blir kvalitetstid för dig och dina nära och kära.


Rengör spegelblankt och med blixtens hastighet med torrångaren

Ångan rengör också väggplattor, glas- och spegelytor, beslag, fogar, duschkabiner, badkar, fönster och svåråtkomliga platser — till och med envis kalk och tvålrester: flöde och borta! Glasytor och kakel lyser igen och det i bara ett steg med torrångaren. Kakelgolv kan också rengöras framgångsrikt.


En för praktiskt taget allt? Thermostar-torrångaren!

Vårt tips: I synnerhet kranar får en underbar blank yta tack vare ångbehandling. Och detsamma gäller i köket: oavsett om det finns fettavlagringar på skåp och fläktar, täppt avlopp eller bränt i ugnen — med rätt tryck och rätt tillbehör är det inte en stor utmaning för en rengörare med torr ånga. Du sparar också pengar — för att du knappast behöver några konventionella rengöringsmedel längre.

Naturligtvis kan torrångaren inte bara användas för den stora jul- och vårstädningen — den är också en praktisk följeslagare i vardagen. Den som en gång väl har upplevt den vill aldrig mer avstå från Thermostar-torrångaren. Förresten kan du hitta mer om de praktiska tillämpningarna här.

Applikationsvideo

Renhet under hela livet!