Rengöring av insidan på bilen

Instruktioner: En korrekt rengöring av bilen innebär fullständig rengöring av bilen. Detta inkluderar inte bara den externa tvätten av bilkroppen utan också en grundlig rengöring av de inre ytorna. Detta är ett av rengöringsförfarandena som tar upp mycket tid när du tvättar bilen. Speciellt bilstolar, antingen klädda med tyg eller läder, behöver en noggrann rengöring då och då, eftersom damm och smuts samlas över tid.

Dammsugning med en dammsugare är att föredra, men detta är bara en ytlig rengöring. Smuts som missfärgar sittdynorna sitter fortfarande kvar där. Bakluckan bör inte glömmas bort vid rengöringen, men den är också vanligtvis bara dammsugen.

Du kan snabbt och enkelt rengöra inuti bilen med våra torra ångrengörare. Resultatet är djup renhet med liten ansträngning. Med ångrengöraren kan du rengöra klädsel, mattor, dörrbeklädnader, plastdelar, instrumentbrädor, säkerhetsbälten, headliners, glas, värme- och ventilationsuttag, allt rengörs utan problem ända ner till urtagen. Och du sparar även timmar på rengöring!

Vi rekommenderar att du använder den triangulära borsten för normal smuts och rengör ytorna med en fastsatt trasa – för enklare tyger kan gamla handdukar helt klart användas, men för läder och Alcantara rekommenderar vi mikrofiberdukar.

Nivå: Maximal ånga för tygstolar, minimal ånga för läder och Alcantara.

Tillbehör: Ånglans och triangulär borste

Appliceringsvideo

Renhet under hela livet!