Mattrengöring.

Instruktioner: Vem känner inte i igen sig i känslan av att lägga ut sin vackra, nya matta och beundra det fantastiska valet? Du gkäds av tanken över hur bra den kommer att göra sig i ditt hem och hur allt kommer att se mer välkomnande ut. Ändå börjar de första fläckarna dyka upp i och med den dagliga användningen av mattan – med barn som leker på mattan, hunden som springer på den med sin våta nos och smutsiga tassar, eller med spill på mattan. Man har redan de första fläckarna på mattan som hittills varit ren. Nu kan du fråga dig själv, hur ska jag hantera det här? Mattengöringsföretaget kommer till dig. Du kan ta mattan till dem och få tillbaka den efter rengöringen. Men dessa rengöringstjänster är inte billiga och passar endast för mattor som inte läggs eller limmas fast på golvet. Så det här alternativet är mycket begränsat och dyrt.

Som ett andra alternativ kanske du kommer på att använda ett mattskum för att rengöra den. Men användningen av mattskum har sina egna problem och fallgropar. Du måste vänta länge för att se det framgångsrika resultatet om du lyckas alls. Innan rengöringen med skum måste en grundlig dammsugning göras. Och ingen kan gå på mattan efter att den har sprayats. Är detta inte komplicerat och tidskrävande?

Vi har goda nyheter! Med vår ångrengörare blir din mattvätt mycket enklare! Mattan rengörs enkelt och noggrant. Du kan rengöra mattan enkelt med triangulära eller fyrkantiga borstar och en inklämd mikrofiberduk. Vi rekommenderar att du gör en provrengöring först. Leta efter en dold plats och rengör den för att kontrollera ytans färgbeständighet. Om mattan blir fin och du inte ser några negativa effekter på den kan du börja rengöra. Du kan också rengöra känsliga tyger utan problem. För att göra detta, applicera bara ångan genom ångmunstycket genom att hålla det på ett avstånd på 10 cm och torka sedan av ytan med en mikrofiberduk.

Nivå: Maximal ånga

Tillbehör: Rektangulär borste och förlängningar

Appliceringsvideo

Renhet under hela livet!